MASKINER FÖR ALLA SMAKER

KAFFE

För oss på Skandinaviens står kaffeupplevelsen i centrum, så att ni får njuta en perfekt espresso. För att framställa bra kaffe krävs mer än bara bönor och maskiner. Därför är det viktigt för oss att få dela med oss av vår kunskap kring hur ni brygger kaffet på bästa sätt.

Vi kommer gärna in redan på planeringsstadiet av er kaffeservice och agerar konsulter för att underlätta. När verksamheten sätts igång levererar vi kaffemaskinerna och alla tillbehör som behövs. Er personal får då genomgå en utbildning där de lär sig hur man hanterar er nya kaffemaskin.

TE

Te har både en uppiggande och lugnande effekt. Teblad innehåller 2 till 4 procent koffein, men innehåller även teanin, en aminosyra, som lugnar och minskar oro, nervositet och rädsla. För att hållbarheten ska vara maximal bör teet förvaras i en lufttät förpackning, på en sval och mörk plats.

VATTEN

Vattenmaskiner för yrkesbruk. Med dagens eleganta design och funktionella form passar vattenmaskinerna in var som helst. En inbyggd vattenmaskin kan med fördel byggas in i en bänk medan en fristående vattenmaskin kan flyttas runt efter behov.